Florlet rosa

Søndagssang: Ray LaMontagne – In My Own Way

ray lamontagneKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, I alle har en helt igennem skøn påske. Selv har jeg været hjemme hos mine forældre på Fyn, men i dag vender jeg snuden hjem mod København, for hr. kæreste og jeg skal nemlig se på sommerhuse i morgen 🙂 Jeg løftede lidt sløret for “projekt sommerhus” sidste år, og jeg må indrømme, at jeg i år er blevet lidt mere forelsket i ideen. Men der er mange ting, der skal gå op, så nu må vi se, hvor langt vi kommer 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Florlet rosa