Luksus vs. budget: Nittede espadriller

Eyes on the go

 photo eyes-on-the-go.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Lancôme Ombre Hypnôse Stylo i “05 Erika F”, L’Oréal Paris Super Liner Smokissime i “Taupe Smoke”, Elizabeth Arden Cream Eyeshadow Stylo i “Bronze Pearl”, L’Oréal Paris Super Liner Smokissime i “Brown Smoke”

Normalt er jeg ikke bleg for at svinge adskillige øjenskyggepaletter og pensler, når der skal lægges øjenmakeup, men på det seneste har jeg downsizet gevaldigt, da jeg har været meget på farten.

Kombinationen af en cremeøjenskygge på stiftform og L’Oréal Paris’ Super Liner Smokissime er simpelthen sublim – produkterne fylder ingenting og øjenmakeuppen kan fikses på et par minutter. Et par hurtige strøg med cremeøjenskyggen på hele låget, tvære lidt ud med fingrene (eller en pensel, hvis man har den ved hånden) og så definere vippekanten og det ydre V med Smokissime (det er en slags pudderøjenskygge på eyelinerform).

Hvis man vil have en meget skarp eyeliner, kan man bare ladet looket være. Men man kan også tvære ud (igen enten med fingre eller pensel), så det bliver lidt mere smokey.

Afslut med mascara (jeg er snart færdig med denne, som er så god!), og så er du done!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Nittede espadriller