(gårs)Dagens outfit: Striber, strik og tie-dye

(gårs)Dagens outfit: That skirt

 photo outfit_210916_1.jpgJakke fra H&M, top fra Stine Goya x Weekday, nederdel fra H&M, taske fra Marieta Cox, sko fra Valentino

Dette indlæg inspirerede mig til at hoppe i denne nederdel, og så er jeg for en gangs skyld hoppet i mine rockstuds. Jeg gad godt at gå i dem noget oftere, men det bliver sværere for mig at nå spænderne, så det er noget af et mas at få dem på! Desuden, og det vil mit forfængelige jeg meget nødigt indrømme, svulmer mine fødder op i løbet af dagen, og så er de hverken særligt rare eller flatterende at have på. Jeg glæder mig altså lidt til at få min krop for mig selv, men nu skal jeg jo lige bage færdig på baby boy i maven 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Striber, strik og tie-dye