Søndagssang: Bon Iver - 22 (OVER S∞∞N)

What I’m Knitting Next

 photo what-im-knitting-next.jpgDet kan godt være, at jeg sidder lige meget vel i sofaen i disse dage, men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke er en lillebitte smule konstruktiv 😉 Der er nemlig gang i strikkepindene, og jeg tænkte, at jeg lige vil dele, hvad der står på min to knit-liste. Mange af opskrifterne finder jeg efterhånden via Instagram, hvor megaseje krea-damer udvikler deres egne opskrifter – en tendens, jeg glad og gerne støtter op om ved at betale en lille skilling for opskrifterne.

Jeg er ved at lægge sidste hånd på den sødeste sparkedragt, som jeg har fra dette hæfte fra Sandnes. Det er fyldt med opskrifter på den mest yndige babystrik, som er vintageinspireret, men alligevel gjort lidt mere moderne og strømlinet.

Sparkedragterne er jeg blevet så hooked på, at jeg snarest må strikke Lillebrors Romper fra Petite Knit. Perfekt med en langærmet body og strømpebukser under, og knapperne i bunden gør det nemmere ved bleskift.

Nu strikker jeg primært til min egen lille junior, så jeg har forsømt mine niecer en smule… Jeg tænker, at min lille, ny niece fra august snart skal begaves med Lille Ebbas boblekyse fra Little Vintage Knits. Jeg elsker boblerne, og at kysen kan strikkes i både en eller flere farver – hvis den bliver et hit, så strikker jeg nok også en til junior 😉

Jeg har allerede strikket et babytæppe, men det skal ikke forhindre mig at kaste mig over Kalles Tæppe fra Finest Strik. Tæppet er rombeformet og dermed perfekt til at svøbe en baby i. Desuden kan jeg ikke stå for det fine bølgemønster, som vil passe perfekt til Cam Cams wave-print (reklamelink), som jeg (som mange andre) er faldet pladask for.

Der er vist rigeligt for mig at gå i gang med… Jeg håber, jeg når det inden termin 😉 Hvad har I strikkere derude på jeres to knit-lister?

2 kommentarer

 • Ditte

  Kan anbefale at strikke et tæppe i uld og et i bomuld til foråret når vejret bliver lidt varmere igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Super godt tip – det havde jeg da slet ikke tænkt over. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at strikke amok i babytæpper 😛
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Bon Iver - 22 (OVER S∞∞N)