Det bedste år

Blød barsel

bloed-barselStrik fra H&M, cashmerebukser fra Club Collection, amme-bh’er fra H&M, drikkedunk fra HydrateM8, cashmerestrømper fra & Other Stories

Det kommer nok ikke til at vrimle med de sædvanlige outfit-indlæg, for det er godt nok ikke meget, jeg “dresser op” for tiden… Mestendels hopper jeg i noget blødt, lunt og behageligt – og selvfølgelig ikke mindst ammevenligt 😉

Strikken fra H&M er i min yndlingsfarve og er nem lige at hive til side, så bebs kan komme til madpakken. Bukserne har jeg savlet over LÆNGE, og nu kom de endelig på udsalg. Amme-bh’erne fra H&M er ikke just de mest løftende og støttende, men de er så bløde og rare, og jeg har haft glæde af dem både under og efter graviditet.

Drikkedunken bliver jeg også nødt til at slå et slag for. Jeg er SÅ dårlig til at få nok væske, men denne drikkedunk har gjort det så meget nemmere at få de 2-3 liter anbefalet vand. Jeg havde den sågar med i hospitalstasken, da den har indbygget sugerør og derfor er så nem at drikke af. Nu har jeg den stående ved siden af sengen, så jeg kan få noget vand i løbet af natten. Der er jo det der med rigeligt væske, når man ammer 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste år