Til påskeæggene

Søndagssang: Lana Del Rey – Love

ldrKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, I alle har nydt påskedagene på præcis den måde, I foretrækker 🙂 Jeg har været i sommerhus med hr. kæreste og bebs, og selv om vejret godt kunne have været bedre, og jeg da godt gad at kunne sove længe, så har det alligevel været skønt at kunne åbne sommerhuset for sæsonen.

I skrivende stund tager bebs sin morgenlur, hr. kæreste hænger nyindkøbt lyskæde op i den store blodbøg i haven, ilden brænder lystigt i brændeovnen, og jeg nyder stilheden, der kun afbrydes af fuglenes pippen, mens solen for første gang denne weekend brager ind ad vinduerne. Sommerhusliv <3

Cathrine har inspireret mig til også at ville pryde sommerhuset med smuk blåregn, men da vores sommerhus jævnligt skal males, så bliver det ifølge hr. kæreste ikke op af facaden – han tænker altid på praktikken, mens jeg nok mere er til æstetikken 😉 Jeg tror, kompromisset bliver en lille solkrog i haven, hvor der skal bygges et espalier. Ih, det bliver pænt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til påskeæggene