Pandaer fra Poppy Rose

Søndagssang: Radiohead & Hans Zimmer: (Ocean) Bloom

blue planetKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, I har haft en aldeles fremragende weekend. Vejret har jo været skønt, så det har da i hvert fald hjulpet på det for mit vedkommende. Lørdag spiste vi frokost på H3, vi er tit gået forbi og talt om, at vi ville prøve stedet, og da vi opdagede, at der både var højstol og mulighed for at spise ynglet af med et par fiskefrikadeller, så var beslutningen ligesom taget. Der var helt fantastiske fish ‘n’ chips, og jeg fik en lækker smørstegt slethvar. Anbefaling hermed givet videre!

Og meget apropos fisk, så er søndagens sang det nye introtrack til BBC’s kommende serie om havet. Hr. kæreste og jeg har set den oprindelige serie, da David Attenborough er for sej, så jeg er lidt oppe at køre over, at et af Radioheads gamle numre er blevet remixet til lejligheden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandaer fra Poppy Rose