Luksus vs. budget: Bum bag

Bæltetasker

belt-bagsMed croc-prægning fra Leowulff (iflg. deres Instagram er den butikkerne her i maj) // I pink nuancer fra Rough Studios // Rød med løvehoveder fra Zara // Pink med sten fra Gucci // I pink velour fra Gina Tricot // Rød fra Mango

Vi fortsætter lidt i bæltetaske-sporet… For hvor det før mere har været den mere traditionelle bæltetaske, som man har båret crossbody, så har jeg set mig mere og mere lun på den version, som er en lille clutch, der bogstaveligt talt er sat på et bælte, som man har om livet.

Allerhelst ville jeg erhverve mig Guccis Marmont-model, men jeg tænker, at jeg måske lige prøver konceptet af med en mere budgetvenlig version – Gina Tricots kunne være et godt bud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Bum bag