Søndagssang: Eight Legs - These Grey Days

Det er ganske vist

ASOS lægger ikke skjul på, at deres “ASOS Feather Clutch” er inspireret af Carrie’s fjerede clutch fra Salvatore Ferragamo.

Clutchen fra Sex and the City: The Movie er lavet af strudsefjer, mens ASOS’ er lavet af…hønsefjer! Hmm, 200 bobs for en clutch i falsk læder med hønsefjer på?! Jeg synes bare ikke, at hønsefjer er “statement fjer”. Påfuglefjer, strudsefjer…de er outrerede nok til at fungere – men ikke hønsefjer…

Eller hvad synes I? Fungerer fjer overhovedet? Jeg må selv indrømme, at jeg ikke er varmet helt op for idéen. Hvad så når det regner, og hvordan vasker man tøjet? Det er vist ikke sådan nogle spørgsmål, man skal stille, når det er fashion!

Men man skal jo aldrig sige aldrig. Alexander McQueen viste fjer i sin ss08-kollektion, mens Burberry Prorsum til aw08 også kombinerer fjer med husets signature nittede accessories (savler allerede over clutches og armbånd med hængende nitter!).

Én fjer kan ikke kun blive til fem høns…strudsefjer kan også blive til hønsefjer!

(billeder fra asos.com og teamsugar)

2 kommentarer

  • tinetush

    Jeg tror faktisk jeg synes den er meget cool.. Faldt også lige over den inde på ASOS her tidligere idag. Jeg tror faktisk jeg kunne finde på at købe den.Det at det er en “Carrie efterligning” afholder mig dog lidt fra det..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg synes egentlig, at det med fjer er ret klamt. Det minder bare alt for meget om hud. Sorry

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Eight Legs - These Grey Days