Geniale GAP

Skønhed aw08: Crepet hår

Hvor jeg før nævnte, at jeg ikke har dårlige mode-minder om tern, så er crepet hår en helt anden historie. Hårene rejser sig nærmest, når jeg husker tilbage på den tid, hvor jeg efter skole ødelagde hår og brændte ører med fritterens crepejern.

Men uanset om man har dårlige minder eller ej, så blev den fyldige frisure set på et par aw08-catwalks (Modedullen har også fundet nogle eksempler frem både fra aw07 og aw08). Hos Luella og Julien MacDonald bliver de kombineret med en anden stor tendens, nemlig mørke læber.


Hos Acne aw08 har de brugt crepejern med større bølger.
Hos Trussardi har hår-stylisterneligeledes brugt et crepejern med større bølger. Det øverste lag hår er helt glat, mens håret nedenunder er crepet. Det giver en interessant tekstur og er måske lidt mere nutidigt end de små crepes, der minder om 80’erne/start 90’erne.
Min søster har et crepe-jern med udskiftelige plader, så man både kan lave store og små creper. Måske jeg skulle eksperimentere lidt på det område?

(billeder fra elle.com og modette.se)

3 kommentarer

  • Heidi

    hvorfor har jeg dog smidt mit crepe-jern ud. nåå ja fordi den næsten tog mit halve øre og skulle bruge klamt creme og mit øje lignede noget der var løgn. hehe du skriver om ret mange ting som får ubehaglige og pinlige minder frem haha, det er hvis bare mig der er ekstemt klodset.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hehe, håber ikke, det er alt for traumatiserende for dig at læse min blog ;)Og ouch, det lyder ikke sjovt med det crepe-jern! Jeg synes nu, det var klogt af dig at smide det ud…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    haha ja det er faktisk meget traumatiserende 🙂 når jeg om en måneds tid bliver nødt til at gå til psykolog får din blog skylden haha 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geniale GAP