Den perfekte grå sweatshirt

Spindelvævsstrik fra ASOS

118
Når mine ører trænger til en pause fra transskribering, så plejer jeg (udover mail, Facebook etc.) at overspringshandle ved at hoppe forbi diverse webshops og drømme om alt det, jeg ikke har råd til at købe.

Jeg har blogget en del om spindelvævsstrik, men jeg har faktisk ikke punget ud for noget endnu. Men den her kjole fra ASOS til ca. 375 kroner frister ret meget, den har en farvepalette, som jeg faktisk tror, jeg ville springe i…

Men – for det er der jo for det meste, når man shopper – så ved jeg ikke, om jeg synes, den er løststrikket nok til egentlig bare at være en almindelig striksag og ikke en spindelvævssag…

(billeder fra asos.com)

2 kommentarer

  • Den ser virkelig også lækker ud – Godt jeg ikkehar flere penge haha, for jeg er meget fristet, damn you Maria 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Jeg har skam heller ikke nogle penge, så det bliver nok ved drømmen 😉
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte grå sweatshirt