Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

14 kommentarer

 1. Rebecca

  Jeg er personligt også stor stor fan, så piger det er bare med at komme i gang!

 2. Hej Maria :)
  Jeg har smidt en lille blog award i din retning.

  http://tinasting.blogspot.com/2010/06/blog-award-igen.html

 3. Chanette

  rigtig godt indlæg, men med hensyn til at voksen kun kan tage hår i en vis længde, har de ved min kosmetolog brugt sukker (lycon) i rigtig lang tid, og det fungerer som voks, men kan tage hår ned til 1 mm – og det gør overhovedet ikke ondt! Det er dog lidt dyrere end at blive vokset :)

 4. Isabella

  Rigtig godt indlæg :)
  Jeg bruger selv voks nu, men har overvejet andre muligheder. Nu er jeg også så uheldig at jeg har lidt mørkere hår på armene, end andre og jeg bruger derfor også voks der. Lidt dyrt i længden :) Har du prøvet at bruge den på armene?

 5. And….you & Lollipop26 got me…jeg skal ud og finde mig en epilator…! Måske allerede imorgen! Wooohooo! Kunne være toppen! Jeg gider nemlig heller ikke det der in-between og synes jeg skal have skraber frem i tide og utide. Så jeg hopper med på bølgen og så må jeg bare være elektrisk Venus fra nu af;)

  tak for opsangen;) – eller reviewet;)

  kh mira

 6. Anna

  Nu vil jeg også prøve en epilator 😀 Har længe overvejet, men nu er jeg overbevist, så tak for indlægget! :)

 7. Julia

  ..Jeg lider af samme problem som dig (mutti med hårfri og pæn glat hud, men har arvet daddys hår-gener) haha
  Tak for denne beskrivelse! Har altid brugt skraber, men vil begynde at spare sammmen så jeg kan investere i sådan en lille smart sag istedet! 😉

 8. maria

  @Rebecca: Yes, epilator rocks!
  @Tina: 1000 tak for de søde ord!
  @Chanette: Sugaring lyder også rigtig smart – men det er dyrt…Det har jeg desværre ikke råd til, så derfor er jeg så glad for min epilator :)
  @Isabella: Jeps, har brugt den på armene med succes – det gør ondt i starten, men nu mærker jeg intet 😉
  @Mira: Afsted med dig og få en epilator så!
  @Anna: Er glad for, at jeg kan hjælpe :)
  @Julia: Er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der har arvet gorilla-genet 😉 Og ha, jeg ville helt klart spare op til en epilator i stedet for at bruge skraber.
  /Maria

 9. Rebecca

  Ih hvor er jeg glad for det her indlæg. jeg har gået i lang tid og spekuleret over om jeg skulle begynder at få vokset mine ben regelmæssigt (da jeg har præcis det samme problem som dig med knopper og ubehag når jeg bruger skraber) men jeg synes bare det var utrolig dyrt. Men for filan, en epilator er selvfølgelig svaret! skal straks ud og investere i en :) tak for en ualmindelig dejlig blog!

 10. Laura

  Man skal ikke skifte noget på den regelmæssigt, eller worker den bare til, der sker en kortslutning eller noget? 😀

  Jeg synes det var en virkelig god “anmeldelse” 😀

 11. maria

  @rebecca: Er glad for at jeg kan hjælpe!
  @Laura: Nej, jeg har i hvert fald ikke oplevet, at der er noget, der skal skiftes ud…
  /Maria

 12. anonym

  Tror faktisk næsten jeg har prøvet alle hårfjerningsmetoder around p.gr.a. ovennævnte problemer med indgroede hår og knopper på benene, indtil jeg opdagede et fantastisk produkt, der hedder Somersets barberolie for women og gik over til skraber igen, så forsvandt problemerne helt. Skraberen glider lettere på olien end med skum, og barberingen bliver tættere. Olien er superdrøj og derfor langt billigere end de dyre Gilette produkter og så er det et helt naturligt produkt uden parabener og skidt i. Indeholder desuden, noget mentolhalløj, som gør at huden bagefter føles sådan helt frisk og kølig. Olien kan vist kun bestilles på nettet bl.a. hos feelunique.com.

 13. maria

  Tak for tippet! Jeg bruger faktisk også bare babyolie eller mandelolie, når jeg bruger min skraber. Meget mere økonomisk og skånsomt!
  /Maria

 14. Pingback: Mig og min nye epilator — Modemedmere.dk