Søndagssang: Christmas (Baby Please Come Home) - Death Cab For Cutie

Vogue Paris Collections ss11

Forsiden af Vogue Paris Collections ss11 får mig til at længes efter den nye sæson! Heldigvis er den lige om hjørnet 🙂 Til tider plejer jeg at være heldig og finde VP Collections på eBay, men ellers må I holde udkig efter det, når I er i en europæisk storby med et velassorteret magasinudvalg… Jeg har endnu ikke spottet det her i DK, og hvis jeg gjorde, ville det sikkert koste totalt overpris, som udenlandske magasiner desværre gør her i landet!

(billede fra thefashionspot.com)

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Søndagssang: Christmas (Baby Please Come Home) - Death Cab For Cutie