Lisa med Mimosa

Dagens outfit: Var det ikke forår?

Jakke fra H&M, tee fra Acne, jeans fra Cheap Monday og støvler fra Bianco (gave)

Min kalender er godt booket op for tiden. Ved siden af mit arbejde er der møder, kaffe dates og blog events – jeg synes, det er så skønt med en kalender fyldt med aftaler! Der er lige tilpas nok med aftaler til, at jeg ikke bliver småstresset, men til at jeg bliver fyldt med energi, fordi jeg er beskæftiget. Kender I den følelse?

Og jeg havde ellers lige glædet mig til at cykle gennem solskinskøbenhavn til alle mine aftaler, men lige nu regner og blæser det, og så er det pludselig ikke så sjovt. Forår, jeg troede, du var kommet for at blive?!

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lisa med Mimosa