Skønhed til kontormusen

En ny vej

PhotobucketDa jeg gik på uni og var håbefuld journaliststuderende, prædikede en af mine undervisere om en ting – som jeg i starten syntes var lidt fjollet – men som jeg efterfølgende (ubevidst) har taget til mig: Tag en ny vej! Forstået som: Lad være med at cykle, gå eller køre den samme vej til skole eller arbejde hver dag. Afvig fra den sædvanlige rute, for det nytter ikke noget at se det samme lyskryds, de samme vejskilte og de samme bygninger. Tag en ukendt omvej… Hvem ved, hvad du finder, hvem du møder, og hvilke historier der kommer ud af det? Du ser nye ting, finder nye vinkler og opdager skjulte skønheder.

Det praktiserede jeg i dag på vej hjem fra arbejde og drejede til venstre, hvor jeg plejer at køre lige ud. Og sikke et pænt sted jeg endte 🙂

Og det er ikke kun på vej hjem fra job, at jeg prøver nye veje… I dag sagde jeg officielt mit fine, gode job op, fordi jeg har fået et nyt, spændende arbejde, hvor jeg starter om en måned!

Så husk det nu derude, folkens: Tag nye veje! Både i hverdagen, men så sandelig også i de store angstprovokerende, livsomvæltende beslutninger, som I støder på i jeres tilværelse 😉

Ledige IT job på IT-Jobbank

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed til kontormusen