(gårs)Dagens outfit: I Zara Kids-cardi - IGEN!

Cat print @ Victoria by Victoria Beckham

PhotobucketSåååå fin en kjole Victoria Beckham har på! Katteprintet minder mig om en tidligere kollektion fra Miu Miu, men dette print er nu også meget sødt 🙂 Kjolen er selvfølgelig af eget design fra hendes nye underlinje Victoria by Victoria Beckham – og den er fra ss12, så vi må vente og se, hvad prisen bliver… Hun har endda også lavet matchende sko, som stolt blev vist frem på Twitter.

(billeder fra thefashionspot.com, vogue.co.uk og twitter.com)

6 kommentarer

 • Jeg var og er stadig kæmpe fan af MIu Miu’s flotte kollektion fuld af katte prints (og også svalerne og de nøgne silhuetter)!
  Det var så flot, desværre er det jo også bare sindsygt dyrt, hvor jeg kan forestille mig at Victoria Beckham’s kollektion er en smule mere overkommelig.
  Kjolen er rigtig sød, og Victoria selv bærer den også super godt, men er desværre ikke sååå vild med at nogle af kattene er røde, og så syntes jeg at de forskelligt farvede sko ser lidt klovneagtige ud. Så havde jeg heller hoppet på den version som Victoria selv har på ^^

  ps. Har gang i en give away lige nu hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka, så hvis det har nogen interesse, kan den findes lige her ^^ http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er vild med både Miu Mius og VB’s katterprint!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget fine sager hun har lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej… *sms*

  Sikke en fed blog du har dig her jeg kan rigitg godt lide den (:

  Jeg har også en blogger meste om mode, bolig og kreative ting men kan i ny og næ finde på at blogge om andet…

  Tænkte om du ville linke sammen med mig på hinandens blogger hvis du vil et skal du kommentar en af mine indlæg og jeg vil linke dig…

  Knus Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: I Zara Kids-cardi - IGEN!