Photo diary: Luksusdag den 1.december

Rare gaver

PhotobucketJul er lig med gavetid, og jeg har allerede taget forskud på godterne 🙂 Den fine uglepude er en gave fra Monki, og jeg er helt vild med, at fuglen er blevet udstyret med et tørklæde i bedste Monki-stil! Det farvestrålende tæppe har jeg fået af min mor, og hun har helt selv hæklet det af garnrester. Hun er bare totalt ferm med fingrene, min mor, og når hun ikke kan være ude i sin elskede have, når det er vinter, så sidder hun og hækler og strikker. Er blevet udstyret med dette tæppe og en masse strømper. Det er gaver, der varmer 🙂

8 kommentarer

 • lene

  Hurra for mødre, og sikke et smukt tæppe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Maria 🙂

  Ved du, hvad ugle-puden hedder, så jeg kan købe den på Monkis hjemmeside :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har desværre smidt mærket ud 🙁 Men har ikke kunne finde den på sitet, så havde jeg hjertens gerne linket 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Årh. Hvor ærgeligt 🙁 Men tak for svaret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har set dem i Monki-forretningen på Strøget, hvis det er 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tak for svaret 🙂 – desværre bor jeg i Jylland :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Så håber jeg, de snart kommer på webshoppen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photo diary: Luksusdag den 1.december