Pretties

Holder du dig til det samme makeup-brand?

PhotobucketNår jeg surfer rundt i blogosfæren og ser de der vildt fedt opstillede og stylede stillebener af bloggeres makeupsamling – I ved, sådan helt “tilfældigt” stillet op i vindueskarmen eller ovenpå en stak modeblade – så ved jeg jo godt (eller jeg håber i hvert fald på!), at de sikkert har tonsvis af makeup fra andre brands liggende i en skuffe, som vi aldrig får at se. For findes der virkelig nogen derude, der kun køber Chanel, kun ejer MAC etc.?

Min egen samling er en skønsom blanding af alt. Jeg kigger ikke på brands, men farver, tekstur, teknologi, priser osv. Jovist, ville min samling se meget mere tjekket ud, hvis det hele var Chanel, men a) det har jeg ikke råd til og b) Chanel leverer ikke vilde, crazy farver som fx MAC, hvilket jeg nogle gange har behov for. Efter min mening er der ikke et enkelt brand, der leverer på alle fronter. Nogen er måske gode til øjenskygger, men har ikke så godt et udvalg af foundations etc.

Holder du dig mestendels til et brand – eller shopper du rundt ligesom mig?

35 kommentarer

 • Synes også ofte jeg ser bloggere og andre der lægger billeder ud af deres makeup opstiller dem, med de mest “luksuriøse” produkter de nu har 😉
  Utroligt nok. Jeg er selv en af dem som elsker Chanel, især deres neglelakke, men det er kun fordi de er så unikke med farverne og det bare holder!
  Jeg er selv en der elsker at afprøve diverse mærker, men har nok nogle brand jeg holder mig til når det gælder specielle produkter, f.eks. er jeg helt vild med Nilens jord når det gælder løst mineral pudder :))

  //Nanna H.

  http://www.blogbyhau.com, håber at du vil tage et kig forbi, hvis du skulle kede dig ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, opstilling af Chanel er pænt at se på, men er det realistisk? 😉 Og jeg har det præcis som dig, har visse mærker jeg foretrækker for bestemte produkter, men jeg shopper gerne rundt.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit make up skab er en skøn (pun) samling af alt fra HR, over Chanel til Bourjois og Maybelline. Ligesom med alt muligt andet, er der ikke een producent, der kan være lige god til alt. Og heldigvis for det, for det ville da være kedeligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret – min samling lyder præcis som din 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg shopper altså også rundt. Selvfølgelig har jeg mine favoritmærker, som jeg holder mig til, men jeg prøver gerne noget nyt da. Ingen problemer der 😉

  Deltag gerne i min konkurrence, hvor jeg udlodder smykker fra smykker-online. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Puha, godt jeg ikke er den eneste, der ejer lidt af hvert 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg shopper rundt ligesom dig 🙂 Jeg tror faktisk at jeg drages lidt af det uperfekte i at have en masse forskelligt. For så føler jeg nemlig, at jeg har taget stilling til hvert enkelt produkt. Mine krav er: parfumefri, funktionelt og at farverne passer til “mine farver”.

  Jeg er dog ekstremt konservativ hvad angår sko (egentlig meget ufeminint), men jeg køber KUN Ecco. De er så gode at have på, fantastisk kvalitet og deres (nyeste ;-)) design rammer plet på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvor sjovt med skoene – men ja, if it works for you, stick to it!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blander helt vildt meget. Jeg er så lidt loyal over for mærkerne som man næsten kan være. Jeg ser rigtig (rigtig) mange youtube-videoer, læser mange blogs og hænger ud på jubiis skønhedsforum, så jeg hører hele tiden om hvilke produkter andre kan lide. Og så er jeg sindssygt nysgerrig om hvorvidt de så har ret. Så jeg bliver nødt til også at købe det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er også virkelig tilbøjelig til at købe ting, der er hypet på Youtube!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg shopper også meget rundt blandt mærkerne, for de er hver især gode til noget forskelligt. Grundlæggende synes jeg, at de billige mærker laver rigtig god makeup på mange områder, og det er sjældent jeg køber de dyre mærker, da jeg slet ikke synes prisen svarer til det man får. Eneste afstikkere i det dyre segment er MAC, som jeg er meget glad for gennem mange år, og Clinique som også laver gode ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg shopper også gerne de billigere mærker – især mascara 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Vild mix uden rød tråd overhovedet 😀
  Som hos dig er det det enkelte produkts kvaliteter der afgør købet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Præcis, det lyder utroligt fornuftigt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Af alt makeup jeg har, kommer det meste faktisk fra Mac, og mht. neglelakker, så er det Chanel. Ikke fordi jeg synes, Chanel’s neglelakker er så meget bedre end eksempelvis Essie’s, men fordi deres farveudvalg er noget helt andet og meget unikt.
  Ville skam også ønske at jeg kunne sige alt mit makeup var fra Chanel og Mac, men sådan forholder virkeligheden sig ikke lige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret: Chanel laver unikke farver!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg køber hvad jeg lige falder over, som tiltrækker mig. Jeg har naturligvis mine yndlingsmærker, men hvis et andet mærke kan levere lige den nuance neglelak jeg gerne vil have, så køber jeg den alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øhm altså jeg roder meget rundt i mærker, dog ser jeg et specielt mønster – i øjeblikket bliver der brugt flest penge på “high-end” mærker, især Chanel og Mac, men så en gang i mellem får der lige sneget sig noget maybelline eller rimmel ind i billedet også.. men gud hvor ville det se tjekket ud med en makeupkollection som var all mac, chanel ect.!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det ville bestemt se tjekket ud, men ens konto ville nok se knap så tjekket ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at du er så ærlig omkring det 🙂 For ja, hvem har kun dyre ting etc. 😉 Jeg shopper alt muligt, også i tøjmærker. Hvis jeg ser noget fedt eller brugbart, så er mærket underordnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hehe, med ærlighed kommer man længst – eller noget 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kubach

  Hejsa.
  Interessant spm. du stiller der. Mht. neglelak køber jeg helst Chanel, OPI og Essie. Når det kommer til øjenskygge har jeg flest “kvartetter” fra Chanel, så kommer Helena Rubinstein og Dior – jeg kan desværre ikke købe MAC der, hvor jeg bor. Eyeliner fra Clinique, Dior og Lancôme. Jeg bryder mig (desværre) ikke om læbestift; men jeg er glad for Chanels coco rouge shine og lign. fra Clarins. Jeg bruger kun noget i ansigtet, hvis jeg ligner “udskidt æblegrød”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, øv – MAC er ellers fantastisk. Men det lyder nu trods det som en god samling, du har dig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville aldrig kunne holde mig til bare et enkelt mærke! Livet er da alt for kort til den slags begrænsninger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret – det ER livet for kort til!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For at være helt ærlig, så ser min make up samling ud som på billedet 🙂 Jeg holder mig virkelig til Chanel, men bruger ikke mange forskellige produkter, så det er nok derfor jeg kan gøre det. For det er hammer dyrt! Men synes jeg har fundet det bedste mærke til min hud 🙂 Heldigvis kan man få det billigere tax free – bonus at rejse en masse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, det lyder labert 🙂 Men ja, æv at Chanel er så dyrt, men det er jo kvalitet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Chanel på negelak fronten, MAC til alt til fjæset undtagen mascara, der prøver jeg mig stadig frem efter den optimale. Makeup er det eneste hvor jeg er brandloyal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, imponerende! Er personligt ikke så glad for MACs foundation, så derfor kan jeg ikke være så brandloyal 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg må indrømme, at jeg kun bruger Chanel, men det er simpelthen fordi det altid fungerer. Jeg er aldrig blevet skuffet over deres produkter, hverken cremer eller makeup, og ligesom mange andre eeelsker jeg deres lakker (der står næsten 100 af dem hjemme på sminkebordet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder som en imponerende samling. Gad godt at se dit sminkebord 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Maria skrev forleden et indlæg, der fik mig til at tænke over min makeup-samling (ja, det er dybe tanker, I know ). Hun refererede til de bloggere, der viser deres smukt stylede monobrand-makeupsamlinger frem og spurgte sine læsere, om der virkelig var nogen, der rent faktisk kun ejer Chanel, MAC osv? […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nogle chanel-lakker som jeg vitterligt elsker 🙂 men må indrømme at de er en guilty pleasure og grænsende til det uartige. Alt andet i min makeup-pung stammer fra helsekosten, og det er ærligt talt ikke ret meget. Holder mig til en mascara, en concealer hvis den er helt gal, og til fester lidt blush, måske øjenskygge. Men det er meget begrænset. Vigtigst for mig er det, at produkterne har gennemskueligt indhold. Og så synes jeg, at den mascara jeg har fra Lotus kan slå samtlige Helena Rubenstein/Lancôme/Dior mascaraer jeg har haft tidligere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ville ønske jeg kunne sige, at mine produkter var som dine – men jeg ville føle mig voldsomt begrænset ved kun at have “grønne” produkter 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretties