Saturday morning

Min makeup til nytårsaften

PhotobucketPhotobucketSom lovet kommer her et indlæg om den makeup, jeg havde på til nytårsaften. Jeg fulgte stort set den Youtube-video, som jeg viser i dette indlæg, men selvfølgelig med de produkter, jeg nu havde selv liggende.

I kan se de produkter, jeg brugte, på det nederste billede. Jeg starter fra øverste række til venstre og fortsætter i nederste række fra venstre for at slutte nederst til højre.

BASE: Først lagde jeg en primer, Velvet Touch Foundation Primer fra GOSH, i et tyndt lag i hele ansigtet. Den gør huden fløjlsblød og gør det meget nemmere at lægge foundation – og får også foundation til at holde længere på huden. Derefter fordelte jeg High Definition Foundation fra Make Up For Ever i et tyndt lag med penslen Flat Top Synthetic Kabuki – F80 fra Sigma. Bagefter dækkede jeg ar, rødmen, sprængte blodkar og mørke rander med Pro Longwear Concealer fra MAC vha. penslen Precision Round – P82 fra Sigma. Læs mere om foundationen og concealeren HER.

ØJNE: Jeg startede med at lægge Eyeshadow Primer Potion fra Urban Decay, der får øjenskygge til at holden hele natten. Derefter brugte jeg Shading Brush fra Real Techniques by Samantha Chapman til at fordele den grå cremeøjenskygge (eller eyegrease, som Tromborg selv kalder det) fra paletten i farven “Northern Light” fra Tromborg i den ønskede form på øjenlåget og blendede ud, så der ikke var hårde linjer. Med den samme pensel, der nu var “fedtet” ind i cremeøjenskygge, duppede jeg nu glitter i farven “ETT” fra FACE Stockholm ovenpå cremeøjenskyggen. Hold en serviet under øjet, så glitteret bliver fanget i den. Ender der alligevel noget glitter på huden, kan det nemt fjernes ved hjælp af tape 😉 Under øjet påførte jeg med en lille, spids børste, SS219 fra Sigma, en blanding af to grå øjenskygger – en lys og en mørk grå – fra øjenskyggepaletten “Twilight” fra Dior. Til sidst påførte jeg falske øjenvipper fra MAC ved hjælp af DUO Adhesive.

KINDER: Jeg bruger meget sjældent kølig pink som blush – er mere til ferskenfarvet kindrødt – men til dette sølvlook er en kølig pink perfekt. Jeg brugte “Shimmer Dynasti” fra Make Up Store påført med 128SE fra MAC. For at dæmpe den meget skrappe pink en smule kørte jeg min foundationbørste, der stadig havde en lille rest foundation på sig, over. Jeg elsker highlighter, så her gik jeg en smule amok! Først brugte jeg fingrene til at duppe Skin Glow i “Light” fra Topshop øverst på kindbenene, under brynet, i den inderste øjenkrog, på næseryggen og på amorbuen. Derefter lagde jeg med en Tapered Lighlighter – F35 fra Sigma et let strøg af Mineralize Skinfinish i “Lightscapade” fra MAC på de samme steder – det giver et virkelig flot “dewy” look, der ikke er for diskoglitret – det har jeg jo allerede på øjnene 😉 Til dette look bruger jeg ikke bronzer, da looket skal været lyst, let og køligt i tekstur og toner. Bronzer ville have gjort looket for “tungt”.

BRYN: Jeg tegnede mine bryn let op med Brow Tech To Go i “Brunette” fra Smashbox og fikserede med den gel, der er i den anden ende af blyanten.

LÆBER: Da der sker så meget på øjnene, har jeg holdt læberne meget neutrale. Jeg definerede først læberne og malede derefter hele læben med en brun-beige lipliner, Smoothing Lip Pencil i BE701 fra Shiseido, og bagefter en gang gloss, AMC Lip Gloss i 542 fra Inglot, over.

Voila! Så var jeg klar til nytårsfest 🙂

10 kommentarer

 • Kan man stadig få highligteren fra mac?
  Vil du anbefle den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg vil helt klart anbefale den – men desværre er den limited edition og totalt udsolgt 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ÆV! Måske har mac noget lignende `?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   MAC har den Mineralize Skinfinish, der hedder “Soft and Genlte”, som er fast i sortimentet. Den er ikke helt så fin og diskret som “Lightscapade”, men bestemt god 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, det er ikke så lidt produkter, der er blevet brugt der! Rigtig smukt resultat 🙂

  Camilla//Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det virker ret voldsomt! Men når der er fest, så skal der være fest 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Ej, hvor er det fint! Jeg er vild med det. Det er en rigtig flot nytårsmakeup 🙂 Jeg lavede selv noget lignende, bare uden glimmer men i stedet med sølv øjenskygge som havde lidt glimmer i sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Og ja, glitter hører da til, når det er nytår 🙂 Dit look lyder også fint!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heeej, en virkelig fed blog du har !! Hvor har du fået din Urban Decay primer potion fra , er den fra Danmark eller har du bestilt den online?

  Jeg går selv meget op i makeup og er derfor intressere i hvilken mærke dine børster er og hvor du har fået dem + om de kan anbefales?;)

  Jeg er ny i blogverdnen og det vil betyde meget hvis du gad tjekke min blog ud :D! Take care

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har bestilt den online. Jeg har skrevet, hvor mine børster er fra, og ja, de kan anbefales, ellers ville jeg ikke bruge dem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday morning