Perfekt hud: På med masken

Genial boligblog

PhotobucketJeg læser ikke særligt mange boligblogs – i hvert fald ikke i forhold til hvor mange modeblogs jeg dagligt scroller igennem 😉 Én, jeg dog følger fast er Fuck Your Noguchi Coffee Table, som jeg faldt over i en artikel i ALT Interiør. Det er en blog, der på en sygt sjov måde gør grin af interiør og indretning – og hvordan kreative og flotte løsninger også kan virke lidt søgte, selvhøjtidelige og fjollede 🙂 Fx “Fuck your neon accent” (av, der følte jeg mig lidt ramt!) eller “Fuck your periodic table” (eller et gammelt verdenskort fristes man til at sige ;)).

Klart et klik værd – hvor man både kan grine og blive inspireret 😉

Og nu vi er ved emnet: Har du en go’ boligblog, du kan anbefale?

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt hud: På med masken