Winter boot wishes

Sponseret indlæg: Vinder af Ecco-clutch


 photo ecco_winner_0.jpg photo ecco_winner_1-1.jpg[Indlægget er sponseret af Ecco]

1000 tak til aller jer, der deltog i konkurrencen om den lækre clutch fra Ecco. Det var virkelig svært for mig at vælge en vinder, men det endte med at blive Christine, der løb med præmien med følgende begrundelse:

Jeg er ved at finpudse specialet og så småt jobsøgende. I går var jeg til jobsamtale på drømmejobbet, og fik et afslag, selvom samtalen forløb rigtig godt. Der var kommet en kandidat med mere erfaring. Jeg er stadig rigtig skuffet, og er ved at komme op på hesten igen. Men der skal jo flere jobsamtaler til før jeg får et job, og clutchen ville være en god følgesvend, samtidig med at den kan minde mig om, at jeg KAN og jeg VIL!

Christine, jeg sender dig en mail i dag, som du meget gerne må svare på 🙂

I kan læse mere om Eccos lækre accessories HER.

[Indlægget er sponseret af Ecco]

1 kommentar

  • Christine

    Jeg er bare så glad, tusinde tak, Maria!!!
    Nu kan jobsamtalerne bare komme an!
    Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter boot wishes