Multicolor Mango

Dagens outfit: That fine line

 photo outfit_070515_1.jpg photo outfit_070515_2.jpgSkjorte fra Le Grenier, jeans fra H&M, taske fra Boyy, sko fra Adidas. Eyeliner er “Jade Crush” fra Lancôme

Et relativt simpelt outfit (i hvert fald efter min standard) bestående af skjorte og jeans. I har set mig meget i disse jeans på det seneste, og de er alleryndlings! Især fordi jeg kan smøge dem op, så de bliver ankelkorte – det er altså ikke alle modeller, der kan det på mig 😉 Det simple outfit fik dog en lidt sjov detalje i form af matchende eyeliner, som jeg fik mange komplimenter for, så jeg kan kun opfordre jer til at prøve looket selv. Jo har lavet den fineste video, der viser, hvordan man bruger farvet eyeliner, og det er den jeg har fulgt. Go, go, go!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multicolor Mango