(gårs)Dagens outfit: Sequins & smokey eyes

Søndagssang: Lambert – Stay In The Dark

john cenaKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Endnu en weekend der er fløjet alt for hurtigt afsted! Jeg tror, at jeg vil prøve at lokke hr. kæreste en tur i ZOO eller en tur i Dyrehaven. Og så skal jeg også nå at slå dejen op til mine honningkagesnitter – og så burde jeg nok også gøre lidt rent og sætte en vask over. Godt, vi lige har “fået” en ekstra time at gøre godt med – eller noget…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Sequins & smokey eyes