5 favoritter i april 2015

Rejsetip: Back 2 MAC

 photo back2mac.jpgDet er et tip, som jeg ikke er helt god til selv at huske, men måske bliver jeg bedre til det, nu når jeg nedfælder det her 😉 Har du en masse tom MAC-emballage liggende, så er det en god idé at medbringe dem på din næste rejse. Mange lande har nemlig et Back 2 MAC-program, hvor du indleverer seks tomme emballager og til gengæld får lov til at vælge en gratis læbestift. Det er da en god deal!

Så da jeg for nylig var i London, slæbte jeg 12 tomme MAC-emballager med (blandt andet en masse øjenskygger, som jeg havde depotted for at lave denne palette), og så kunne jeg vælge to læbestifter. Da jeg allerede ejer et ton af røde, orange og hot pink læbestifter fra MAC, faldt valget på et par mere neutrale. Til venstre er det “Mehr”, og til højre er det “Velvet Teddy” (aka Kylie Jenner-farven).

I kan læse mere om Back 2 MAC hos Pudderdåserne, der har skrevet et meget udførligt indlæg om ordningen.

2 kommentarer

  • Sofie

    Hej Maria.
    Jeg har også depottet en del øjenskygger men nogle af beholderne er blevet lidt skæve af at have brugt varme for at løsne øjenskyggerne. Ved du om Back 2 Mac vil godtage emballagen, selvom den er lidt skæv?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Uden at lægge hovedet på blokken, tror jeg godt, at de vil godtage dem 🙂 Da jeg afleverede dem inspicerede de dem ikke synderligt grundigt i hvert fald 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i april 2015