50 Shades of Grey - knit edition

Barselsuniformen

 photo vila-strik-saet.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Strikket bluse og strikkede bukser fra Vila

Loungewear. Hjemmetøj. Hyggetøj. Kært barn har mange navne, og for en barslende blogger, så er det ekstra aktuelt – det der rare tøj, man kan sjoske rundt i derhjemme 😉

For nylig delte jeg et sæt med camouflageprint fra Vila, der var et hit hos jer, og nu leverer de så igen på loungewear-fronten. Dette strikkede, stribede sæt ser både rart og pænt ud – og det gode ved sæt er jo, at delene kan bruges sammen og hver for sig. Umiddelbart er jeg (ikke overraskende) mest til det rosa, men det støvede grønne kan også noget 😉 Og så er den pink snor på det grå og sorte sæt virkelig en fin detalje.

Hvilken farve er du mest til?

4 kommentarer

 • Sådan et sæt gad jeg godt lege barsel i i weekenderne 🙂 Synes alle farverne er lækre 🙂 Måske det skal på årets juleønskeliste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hold nu fast de er pæne – i alle farverne. Det mest praktiske er nok det mørke. Modermælkepletter er mindre tydelige tror jeg – og kaffepletter 🙂 Jeg er også ved at være lige op over med Teddy (Theodor). Jeg er 37+0 og glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tillykke! Theodor er et fint navn – det ville min kæreste desværre ikke gå med til 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 Shades of Grey - knit edition