Lace & camo

Panda-monium

panda-moniumIndeholder reklame i form af affiliatelinks: 1. Luftballon fra Up & Away // 2. Sæt med hue, body og bukser fra H&M // 3. Natdragter fra H&M // 4. Body fra Småfolk // 5. Kop fra Meyer-Lavigne // 6. Futter fra Zara // 7. Dragt fra Bellybutton // 8. Køredragt fra Next // 9. Vågelampe set på DBA

Så der var den der panda-besættelse… (Se bare HER og HER).

Hr. kæreste og jeg var i går ude for at spise middag – vi fik lækker thai-mad HER. Dels er det jo med at spise ude, mens vi kan, men hr. kærestes ræsonnement var også, at vi så kunne tage en lille navnediskussion, uden at der var mulighed for at komme op at skændes højlydt og evt. udvandre, da vi jo var ude blandt andre.

Navnefeltet er indtil videre snævret betydeligt ind (faktisk til to kombinationer), og nu summer vi lidt mere over det, inden næste “runde” tages. Vi har besluttet os for ikke at dele processen med familie og venner, da vi simpelthen er kørt lidt trætte i, at alle skal have en mening om de navne, vi overvejer, og så går folk uforholdsmæssigt meget op i nærmest at ville tage æren for at have smidt det helt rigtige navn på bordet, så nu er der slet ikke noget bord at smide det på 😉

Og nej, han kommer ikke til at hedde panda – andet end på kælenavnsbasis. De fine luftballoner tippede Guldlog om, og jeg bliver nok nødt til at få mig en med pandaer på. Alt for cute altså! Sættene fra H&M har jeg allerede købt, men overvejer dem også i de større størrelser, da han jo hurtigt kommer til at vokse ud af det 😉

   

2 kommentarer

 • Det er altså også lidt specielt hvordan mange mener det er okay at udtrykke deres holdning til eventuelle navne – vel og mærke uden at være blevet spurgt! Tror klart det er et fornuftigt træk af jer bare at holde den mellem jer to – det er jo også mere end rigeligt at blive enig med én anden 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, der er altid en, der har gået i folkeskolen med en, der var nederen, eller som har en styg onkel – det blev vi rimelig trætte af at høre i længden! Og ja, det er rigeligt at blive enig med hr.kæreste… Vi har SÅ forskellig smag, når det kommer til navne.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace & camo