Vibskov for H&M

Grå cardigans – hvor svært kan det være?

I flere måneder har jeg ledt efter en grå cardigan i kabbelstrik – eller alternativt i grov strik. Indtil videre har det været uden succes – de har enten været for dyre, grimme eller ikke helt, som jeg have forestillet mig. Derfor blev jeg noget overrasket over at finde nogle fine grå cardigans hos Josefssons (ellos.dk). Det er ellers et sted jeg forbandt med klassisk tøj – grænsende til det kedelige. Måske er det også sådan en grå cardigan skal være – klassisk, grænsende til det kedelige. Så kan det kedelige jo elimineres med noget styling. Der er faktisk rigtig mange pæne ting hos Josefssons – og så endda til en billige penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vibskov for H&M