Harry Potter x House of Holland

Pailletter på din popo

Jeg har tidligere omtalt pailletter til hverdag og havde egentlig ikke tænkt mig at omtale dem til fest, da det jo er ret åbenlyst, at det er sådan, man normalt bruger dem. Det var så indtil jeg så disse paillet-“shorts” på Urban Outfitters. Og med “shorts” så mener jeg: Er det shorts? Det ligner nærmere underbukser. Og ville nogen seriøst gå ud af døren iført sådan nogen – med mindre de skulle til udklædningsfest?


Måske de skulle være lidt mere højtaljede ala Chanel’s ’07 forår/sommer-kollektion. Så er det lidt mere tækkeligt på en eller anden måde. Det synes jeg nemlig var rigtig flot.


Kald mig snerpet, men det her look fungerer bedst på catwalken end i virkeligheden. Den eneste, der kan iføre sig skinnende hotpants og være laber, er, efter min mening, Kylie Minogue.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harry Potter x House of Holland