Flade sko med t-rem

Sidst-på-måneden mad

Kyllingetortellini til 20 kroner. Flåede tomater til 3 kroner. Rød pesto til 10 kroner. Alt sammen fra Netto. Opskriften rækker til tre store måltider til en person, fx to gange aftensmad og en madpakke. Svits først evt. noget hvidløg i en smule olivenolie i en gryde. Tilsæt de flåede tomater og kog til det begynder at tykne, tilsæt et par tsk. rød pesto. Smag til med basilikum, oregano, salt og peber. Kog tortellinien som anvist. Dræn pastaen og hæld det straks tilbage i gryden, tilsæt tomatsauce og rør rundt. Hvis det skal være rigtigt flot: Riv noget parmesan over og spis en salat til.
Det er mit sidst på måneden måltid. Det er ikke spaghetti og ketchup – men det er tæt på, dog MEGET bedre. Nu er det jo ikke en madblog, men dette måltid er altså meget handy, hvis man har shoppet mere, end hvad godt er.

Ekstra tips:
– I stedet for tomatsauce kan tortellinien vendes i grøn pesto (den fra Fakta – mums).

– Retten rækker til to aftensmåltider. Den anden aften kan tortellinien tages ud af køleskabet og ned i et ovnfast fad. Hæld mornay-sauce over, og kom det i ovnen til det er gyldent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flade sko med t-rem