Luksus vs. budget: Sorte cowl-neck body-con kjoler

Jul = rød

Rød er unægteligt den ultimative julefarve. Folk tænker: Nu er det jul, og så har vi en god grund til at gå rundt i ekstra meget rødt tøj, selvom det normalt er en farve, vi aldrig ifører os. Jeg vil vædde med, at man helt sikkert spotter mindst én rød skjorte, kjole eller top til julefrokosterne. Respekt for det, men selv har jeg aldrig praktiseret det. Rød i store mængder vasker ligesom farven helt ud af mig. Det eneste røde der kommer på mig er rød læbestift, røde sko, en rød taske eller et rødt tørklæde – og det er ikke kun, når det er jul, men bare fordi jeg kan lide tingene. Rød for mig er i moderate mængder. Men når jeg ser alle de røde ting, der hersker i butikkerne lige nu, så skulle jeg måske tage den tanke op til revidering. Her er rødt i stort og småt.

2 kommentarer

  • dizzydi

    Har selv tænkt på at anskaffe en rød frakke, men jeg er ikke sikker på om det er fordi, det er december eller fordi jeg godt kan lide rød og tror at det vil klæde mig :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Mmm, ja. Sådan en lækker, rød frakke ville lyse op både i vintermørket og mylderet af sorte jakker. Men hvis du tror, at det er den røde-december-feber, der har ramt dig, så vil jeg da foreslå dig at vente til januar. Så kan du jo føle efter, om røde-frakke-ønsket stadig er der – og så kan du sikkert også få en laber, rød frakke på udsalg til den tid 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sorte cowl-neck body-con kjoler