Victoria Beckham for Marc Jacobs - forår/sommer 08-kampagne

Kegle-hæle

Kegleformede hæle er en del af skosortimentet hos Dolce & Gabbana (øverst) og Chloé (nederst) her til forår/sommer 08. De giver samme højde som stilletter, men ser på en eller anden måde mere søde end sexede ud, hvilket jeg godt kan lide. Og så har man ligesom et større støtteområde til hælen, så man ikke føler, at man stavrer rundt på en tynd pind. Og så er det jo dejligt at se, at lak stadig holder! Min favorit er den blå-grønne sandal med spændelukning fra Chloé – MUMS!
(billeder fra style.com og luisaviaroma)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victoria Beckham for Marc Jacobs - forår/sommer 08-kampagne