Hjerteformede solbriller

Blomster og lamé

Normalt plejer jeg ikke at poste dagens outfit her på bloggen, dertil har jeg MyStyleDiary, som jeg dog har været lidt doven til at opdatere her på det sidste. Men i dag vil jeg da lige flashe dagens garderobe-valg og samtidig komme med et lille styling-tip, som måske kan være nyttigt.
Jeg ved ikke med andre dele af landet, men her i Odense skinnede solen fra en (næsten skyfri himmel), men det var dog stadig koldt. En af de dage, hvor jeg nyder at cykle til uni: Solskinnet gør mig glad, og kulden rusker mig lidt mere vågen, hvis den morgenobligatoriske kaffe ikke har gjort det endnu. Kulden til trods var jeg helt i forårshumør, da jeg vågnede og lyset vældede ind, så frem kom en gammel, blomstret kjole, som jeg fandt i en genner for laaang tid siden. Men ja, det er jo ikke bare-ben-vejr endnu, så jeg kombinerede kjolen med mine efterhånden noget slidte lamé-leggings fra American Apparel. Dertil en en lang cremefarvet cardigan, jeg går sjældent nogen steder uden en cardigan på. På fødderne havde jeg mine dejlige Minnetonkas. Det er efter min mening et perfekt overgangsoutfit mellem vinter og forår: At beholde noget fra den gamle sæson (shiny leggings) og så kombinere dem med den kommende sæsons trends (blomster) – jeg har taget inspiration til denne kombination efter Noir et Blanc, som jeg har blogget om tidligere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerteformede solbriller