Carditux

Søndag morgen-humør

Jeg blev vækket lidt tidligt her til morgen af et telefonopkald, men jeg gider ikke lægge mig tilbage i seng, for jeg skal alligevel op på uni og øve revy om et par timer. I stedet sætter jeg noget dejlig musik på, drikker kaffe og blogger lidt – kan en søndag morgen være bedre (altså bortset fra at sove, der kommer suverænt ind på en førsteplads!)?

En måde at vise, hvilket humør man er i, er gennem tøjet. Men da jeg sidder her knap så fashionabel og flashværdig i en stor t-shirt fra Ekstra Bladet og mine hinkestensbriller, så er der jo andre midler til at signalere sit humør: Gennem musik…så her er morgenens playliste – kan I tolke, hvilket humør jeg er i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carditux