Blogger-øje: Frynsede sandaler

Spottet på eBay: Sort/hvide brogues

Funktionen “View similar items” på eBay er en af de mest farlige, men også mest dejlige, ting. Du kan finde den under “My eBay” ud for den ting, du har holdt øje med – efter auktionen er udløbet. Så hvis du tabte, vandt eller bare lod være med at byde, så kan eBay søge efter lignende ting til dig.
Jeg trykkede på “View similar items” ud for de sko, jeg vandt på eBay, og se, hvad der dukkede frem.
Heldigvis for min økonomi, så er de lige 1½ størrelse for store. De er en størrelse 37½. Men ville da lige dele dem med jer, hvis der var nogen, der stod og sukkede efter noget lignende. Det, der er i min egen størrelse, holder jeg selvfølgelig for mig selv 😉 Auktionen kan du finde her.
(billede fra eBay)

2 kommentarer

  • stupidcupcake

    Nej.Jeg hader virklig når man finde noget perfekt på ebay. – og man så ikke kan passe det! Øv bøv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Sådan er det jo, desværre…Men jeg bilder mig altid ind, at sådan noget er et tegn af en eller anden art…Just wasn’t meant to be…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-øje: Frynsede sandaler