Sandal-jalousi

Turen går til København

Jeg er træt. Selvom jeg lige har haft ferie, så er jeg så træt, så træt. Føler mig helt mat, kan sidde og stirre ud i luften i flere minutter, og jeg bliver nødt til at skrive alt ned, for jeg har glemt det minuttet efter. Lave hjemmeside, praktik-hurlumhej på studiet og afleveringer giver ikke meget tid til nattesøvn og ro i sindet. Hvis det ikke var fordi, der var X-faktor lige nu, så lå jeg sikkert og sov. Hvis det ikke var fordi, jeg skulle bruge min weekend på at skrive ansøgninger, artikler og anmeldelelser, så ville jeg sikkert også sove hele weekenden væk.
Jeg har brug for energien, for i næste uge er der Åbent Hus-uge, hvor jeg skal ud og kigge på de steder, hvor jeg vil i praktik. Jeg ved godt, at jeg holder kortene tæt til kroppen, men jeg vil bare ikke jinxe det! (Men er det ikke bare en smule åbenlyst, hvad det er, jeg vil?)
Min tour-de-praktiksteder bringer mig også til København, og hvad der kan live lidt op i min træthedståge er udsigten til en lille shoppetur! Jeg håber virkelig, jeg får tid til det i mit nøje planlagte skema. Jeg vil især gerne besøge COS, som jeg endnu ikke har været i, og så Topshop, som har 20 procent studierabat i denne uge!
Så hvis I ser en bette tøs med alt for mange shoppeposer i hånden og et træt zombieblik i øjnene stavre ned af Strøget, så fortvivl ikke, det er sikkert bare mig!

P.S. Jeg har lagt nogle billeder fra min studie-hjemmeside op, så I kan se hvilke billeder, jeg valgte 🙂
P.P.S. Efter den 16. april, hvor der er panikdag, og jeg har fundet min praktikplads, skulle jeg gerne vende tilbage til normaltilstand!

6 kommentarer

 • Bloggerella

  Jeg vil holde øje med dig – du har vel shopperuten gennem byen planlagt fuldstædigt?Og jeg tror jeg har en idé om et par steder, hvor du gerne vil i praktik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, nu bliver jeg sikkert fuldstændig paranoid og tror, at alle kigger på mig 😉 Ej, vær ikke bange for at sige hej, hvis det er :)Og har ikke planlagt turen fuldstændigt, men har da nogle forretninger, der skal besøges. Desværre bliver det ikke den helt store strøgtur, det har jeg desværre hverken tid eller penge til./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ååååh ja, Cos er fantastisk! Jeg var der, da jeg var i Berlin, og jeg blev virkelig vild med det, fordi tøjet er så enkelt på en detaljeret og lidt luksuriøs måde. Hvis jeg får taget mig sammen kan du se den bluse, jeg købte, på min blog senere… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder rigtig godt, så skal jeg helt sikkert lægge vejen forbi COS. Og jeg vil da super gerne se, hvad du fandt i COS :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Jep, COS er godt, pt. er der masser af tøj med de her store, synlige lynlåse, som jeg er helt vild med, købte en sort bluse med én idag. Og så har de masser af fine accessories som fx. hårbøjler og armbånd…Du behøver ikke være paranoid, for regner med at være fanget på job i butikkernes åbningstid næste uge, vi har en deadline fredag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Uh, skal i COS, COSte (hehe) hvad det vil! Når I alle taler så godt om det…Susie Bubble gør det endda også! http://stylebubble.typepad.com/style_bubble/2008/03/cos-i-love-it.html/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandal-jalousi