Retail therapy

Cool Casio

Min ældste lillesøster er på rundrejse i Asien for tiden. Jeg savner hende frygteligt meget, og selvom vi mailer frem og tilbage, så kan det ikke rigtig komme op på siden af de 30+ minutter lange samtaler vi plejer at have i telefonen hver dag.

Jeg ved, hun kigger forbi bloggen, så hun ved, hvad jeg lyster efter. Da hun var i Norge, købte hun for eksempel de nittede ballerinaer fra H&M, jeg havde savlet over i lang tid, men som jeg ikke kunne finde i Odense.

Igen har hun spottet, at jeg gerne vil have et sort ur. Jeg savlede over det fra Toy Watch og det fra ASOS, så hun har købt et superblæret Casio-ur til mig, da de jo sikkert er billig, billige i Asien.

Jeg er ovenud jaloux på hende 😉 Hun ligger på en hvid strandstrand i Thailand og gør billige kup – snyd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retail therapy