H&M luv lokker

Luksus vs. budget: Stjerne-stiletter

Yves Saint Laurent’s “Stella Sandals” rammer denne sæsons stjernetrend, så foden passer – pun intended. Sammen med Chloe’s laksko er de stjernestrøede stiletter øverst på min liste af denne sæsons skohits. De ni centimeter høje stiletter fra Yves Saint Laurent koster godt 3400 kroner, mens engelske Office har lavet en lavere og mere diskret sandal med stjerner, som kan fås til 420 kroner.
(billeder fra mytheresa.com og office)

2 kommentarer

  • Modedullen

    Iiiih, dem så jeg også lige online igår! De er så fiiiiine :-)Hvorfor har vi dog ikke noget a la Office her i landet, som er lidt hurtigere til at fange tidens trend og sælge dem til spotpris? De danske sko (og tøj-)producenter er altså som regel lige et års tid bagud, synes jeg. Blev lige superfrustreret over det igen i går… MvhMette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, den danske highstreet blegner i forhold til den engelske – desværre og deprimerende!Men alternativt sender Office’s hjemmeside jo til DK ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M luv lokker