Pieces does Prada

Tingen, der vil revolutionere dine tv-vaner

Miranda havde sin “boyfriend TiVO”, der optog hendes yndlingsserie “Jules & Mimi” til hende i SATC. Jeg har også sådan en tilsvarende kæreste, “han” hedder Phillips og er en harddiskoptager. Sådan en dims er altså genial. Man er ikke længere afhængig af tv-programmets tider, for man kan optage og se programmer, når man vil. Så er der en aften, hvor man skal noget eller lektierne skal laves, så kan Phillips optage dit program for dig. Er man i gang med at at se noget i fjernsynet, kan man spole forbi reklamepauser og trykke pause midt i et program, hvis man skal på toilettet eller ud at hente noget i køleskabet, det er genialt!
I aften er der premiere på Cashmere Mafia, som er hypet op til at være SATC’s efterfølger. Men der er Desperate Housewives samtidig på TV2! Så er det godt, at jeg har min kæreste Phillips til at optage Cashmere Mafia, så jeg kan se Desperate og så se Cashmere bagefter i ro og mag.
Jeg elsker min “kæreste” Phillips og ville sikkert flippe lige så meget ud, som Miranda gør, hvis der skulle ske ham noget.

2 kommentarer

  • Modedullen

    Hov, har forsømt din blog pga computerproblemer. Undskyld!Men hvordan er den så – Cashmere Mafia? Jeg kan desværre ikke ta’ TV3, men måske jeg kan få nogen til at optage den. Hvis den altså er det værd. Er den det?MvhMette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Det skal du skam ikke undskylde for 🙂 Gruer selv for den dag, det sker for min computer!Jeg synes ikke Cashmere Mafia er så fantastisk igen, det er ok underholdning – og der er da også lagt op til intriger og konflikter, der er værd at følge med i.Men hverken manuskript, karakterer eller outfits når op på SATC-niveau (det ville også være meget at forlange).Men jeg vil ikke dømme serien ude endnu…Jeg synes heller ikke de første par afsnit af SATC var så gode, men se så hvordan den ligesom fandt sin stil og ramte lige i øjet./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pieces does Prada