Tre ting...

Grækenland i Vila

Hvis jeg ikke havde eksamen lige nu, og hvis jeg havde råd, så ville jeg gerne til Grækenland. Så skulle der kværnes oliven, feta og tzatziki til den helt store guldmedalje! Og shoppes selvfølgelig… Denne lyst til at tage til Grækenland er kommet fra et meget mystisk sted – Vila!

Da jeg tog en tiltrængt Rosengård-rute i går, så vrimlede det med toppe, tunikaer og cardigans, der mindede mig om Grækenland – blåt broderi på en hvid baggrund og variationer deraf. En tur på Google fortalte mig, at de går under navnet “greek peasant blouse”. De minder mig lidt om den top med fuglene, som Alexa Chung havde på.
Her er, hvad jeg fandt i Vila:Jeg mener, alle tingene kan fås i omegnen af 200-300 kroner. Jeg er især vild med cardiganen, men er for nærig til at give 300 kroner for så tynd en cardigan…

For Odense-peepsene kan jeg desuden oplyse, at Vila-butikken i Rosengårdscentret mandag den 2. juni holder kundeaften med modeshow, goodie-bags og 10 procent rabat på alle ikke-nedsatte varer.

(billeder fra greektownimports.com og enokiworld.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre ting...