Grækenland i Vila

Utålmodig neglelak-lægger?

Normalt plejer jeg at lægge neglelak, mens jeg ser fjernsyn, fordi der skal man ikke bruge fingrene så meget (man kan lige akkurat bruge fjernbetjeningen…og så heller ikke mere). Men et lag underlak, et-to lag farvet PLUS et lag overlak tørrer ikke sådan lige på et afsnit Skadestuen…Og jeg har altså andre ting at lave end at sidde og vente på at neglelakken tørrer. Ofte synes jeg, den er tør, men så laver jeg et eller andet, og en rids afslører, at lakken ikke er 100 procent tør. Usj, hvor kan jeg blive hidsig.

Men nu kan jeg lægge neglelak og et minut senere gå ud og rode i fryseren efter en Sun Lolly uden at få ridser. Jeg var nemlig vild efter at smage den nye Sun Lolly med hindbær-smag. Den er ok, men drue/champagne er altså stadig min favorit…
Løsningen er en spray, der tørrer alle lag neglelak på et minut. Jeg har længe kigget på mulighederne, men endte med en fra Elegant Touch. Den kostede 70 kroner, og til den samme pris kan man få OPI’s og China Glaze’s på eBay – men i dette tilfælde var jeg bare for utålmodig til at vente på, at den nåede frem med posten. Igen den forbistrede utålmodighed!

Er man ikke til spray, kan man også få en lak til at lægge på, der har samme effekt.
Indtil videre har jeg kun testet sprayen på tre lag neglelak, men med upåklageligt resultat. Lad os nu se, om den kan holde til fire…

(billeder fra eBay, head2toebeauty, harmondiscount)

3 kommentarer

 • Anne Kristine

  Hej Maria:) Jeg tænkte om man måtte have lov at spørge hvor din neglelak er fra? Altså den der på bedste fashionita-vis matcher din Sun Lolly is på billedet? ;)P.S: Du har en super blog! Jeg følger ofte med i din gøren og laden så tak for underholdende og inspirerende læsning!Mvh. Anne Kristine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Anne Kristine,Tak for de søde ord :)Du må selvfølgelig gerne spørge! Neglelakken er fra Maybelline. Den hedder Express Finish i farven Fuchsia (84)./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Anne Kristine,Tak for de søde ord :)Du må selvfølgelig gerne spørge! Neglelakken er fra Maybelline. Den hedder Express Finish i farven Fuchsia (84)./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grækenland i Vila