Harlekinhæl

Her ser lidt mærkeligt ud…

Jeg har siddet og fedtet med en sidebar ude til venstre. Min højre sidebar var efterhånden blevet så lang, at jeg synes, at alle linksene blev gemt for godt af vejen dernede…Nu er de kommet lidt mere frem i lyset, men jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal mene om denne sidebar…Er det mig, der er alt for anti-forandring-agtig? Jeg synes, layoutet ser en smule mere crowded ud…

3 kommentarer

 • Lotte

  Hej Maria. Jeg tror ikke det er sidebarerne der gør det crowded og forvirrende, men bagrunden. Ellers rigtig fin blog du har dig (:Kjærligst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Maria. Jeg tror ikke det er sidebarerne der gør det crowded og forvirrende, men bagrunden. Ellers rigtig fin blog du har dig (:Kjærligst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Lotte,Det kan godt være, du har en pointe der 🙂 Er efterhånden bare blevet skrækkeligt knyttet til mit ternede baggrundsbillede…Nu går jeg i tænkeboks og eksperimenterer yderligere med layoutet…Tak for dit input :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harlekinhæl