Dagens outfit: Striber ved havet

AW ABC

Så indlægs-aktiviteten har ikke været så stor, som jeg gerne vil have den til at være…Jeg er ikke gået helt på feriemode, men jeg er ved at kigge alle AW08-showsene igennem: Jeg starter fra A og tager lige et hurtigt kig igennem alle showsene – er nået til J. Så I kan alle se frem til en lidt mere detaljeret gennemgang af AW-trendsene, indtil videre må I lige nøjes med nogle af mine yndlingslooks fra ABC…

(billeder fra style.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Striber ved havet