Luksus vs. budget: Grå, stropløs kjole i jersey

Dagens outfit: Blomster i blomster

Blomstret cardigan fra H&M; hvid tank top fra Customized for the Crowd; sorte jeans (pinrolled) – Cheap Monday; sorte, flade sandaler med læderflæser fra Din Sko; turkis clutch fra H&M (med matchende neglelak)

Efter megen overvejelse har jeg besluttet mig for at prøve at vise billeder af mine daglige outfits her på bloggen…Så må vi se, hvordan I tager imod det 🙂

Jeg er hjemme i Svendborg for tiden, så har prøvet at slæbe halvdelen af garderoben hjem – jeg hader at skulle begrænse mig selv…

Fremfor alt så vil jeg nok betegne mig selv som én, der klæder sig efter vejret. Jeg kunne ikke rigtig blive klog på vejret i dag, så det blev til jeans, selvom mine søskende hoppede i shorts. Men jeg er også en frossenpind…Lavede ikke det helt vilde i dag: Kørte min mor på arbejde, tog på biblioteket og i Netto.

Da jeg kom hjem, “tvang” jeg så en af mine søstre til at agere fotograf. Vi tog billedet ude i haven, for der er bedre lys og fine blomster, der matcher min blomstrede cardigan 🙂 Jeg synes min søster har gjort det godt som fotograf 😉

4 kommentarer

 • pernille

  superfin cardigan! Bliv ved med de “personlige-tøj-indlæg” 🙂 Så kan vi få lidt inspiration. Det er altid dejligt.Hav en god dag!/Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak. Skal nok prøve at blive ved, du har jo ret, man får altid inspiration :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Din cardigan fangede oss lige mig o: den er godt nok fed d:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak 🙂 Jeg er også rigtig glad for den. Hvis du er heldig, kan du stadig finde den i H&M. Den er fra Divided./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Grå, stropløs kjole i jersey