Dagens outfit: Blåt

Grå cardigans – det er åbenbart stadig svært…

Helt tilbage i denne blogs spæde ungdom fortalte jeg om min jagt på den perfekte grå, kabelstrikkede cardigan. Well, den er ikke dukket op endnu, men en noget nær perfekt kandidat er dukket op.
Den er fra Vila og koster 349 kroner, hvilket mit flytte-budget desværre ikke kan holde til. Men jeg krydser fingre for, at en xs stadig hænger i forretningerne, når der er plus på kontoen. Jeg kan især godt lide kraven, som kan knappes på forskellige måder. Mit eneste anke er, at det godt måtte vare et par nuancer mørkerer… Jeps, jagten på den perfekte cardigan fortsætter!

3 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Maria (:Jeg har lige kigget igennem H&M's nye katalog, og der er en lang kabelstrikket cardigan fra børne L.O.G.G til kun 149,- (Tænkte at det måske var noget, da du jo også har skrevet, at du ikke er så stor :b)//Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sofie,Ja, du husker helt rigtigt 🙂 Kan godt klemme mig ned i H&M's str. Cardiganen ser rigtig fin ud, vil vente og se, om den kommer i forretningerne, så jeg lige kan prøve den først. Ellers må jeg jo lige lægge en bestilling på nettet.Tusind tak for tippet :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jamen det var da så lidt :P//Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blåt