Dagens outfit: Mix og match goes on

APC i KBH

Måske er jeg gået glip af det i slipstrømmen af den stort anlagte åbning af Gina Tricot? Eurowoman kunne i går fortælle, at franske APC har åbnet sin første forretning i Danmark i Møntergade 5 i København.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med APC, var dengang jeg lurede inde på superfuture. Dengang var det hotteste hotte inden for denim et par uvaskede APC, som fyrene gik med i et halvt år uden at vaske dem, så de kunne få det helt rigtige slidte look. Til nøds ville de give dem et “cold soak”, det vil sige lægge dem i blød i koldt vand. Og så postede de så før og efter-billeder….

Men APC er meget mere end jeans. Det er kjoler, frakker, trøjer, nederdele, sko, tasker og accessories. Det er enkelt og veldesignet tøj med sjove detaljer og twists, der bare emmer af underspillet french chic…Kirsten Dunst er en af de kendisser, der er rigtig glad for APC.
Rent prismæssigt ligger de på niveau med Acne, måske en smule under. Omkring 1000 kroner for et par jeans og 1200 for en kjole.

Selv har jeg ikke været nede i forretningen, men jeg regner da stærkt med at kigge forbi, når lejligheden byder sig…

(billeder fra apc.fr)

2 kommentarer

  • I heart milk

    Yay, så kunne det være man skulle tage ind forbi, og se om Sailor frakken er ligeså pæn i virkeligheden, som på deres hjemmeside.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Den frakke kunne jeg godt forestille mig var din stil :)Du må evt. gerne melde tilbage, hvad du synes om forretningen!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mix og match goes on