Balmain på den røde løber

Signatur-frisuren

Hver morgen kan jeg bruge irrationelt lang tid på at bestemme mig for hvilke sko, jeg skal tage på, mens jeg bruger rundt regnet 30 sekunder på at sætte håret op i en knold, hestehale eller bare lade det hænge. Går det rigtig vildt for sig, bliver hårpragten glattet eller krøllet.

Det er egentlig mærkeligt, at jeg ikke bruger mere tid på mit hår. Jeg mener, du “har det på” hver dag. Det er en vigtig del af ens look, der kan gøre ens outfit komplet. Og den rette frisure kan virkelig fremhæve ens stil og personlighed.

Jeg går ikke til frisøren særligt tit. Tiden er knap og pengene ligeså. Og hvis jeg fik en virkelig skarp frisure, så ville det kræve en del vedligeholdelse, hvilket jeg heller ikke er vild med. Men tid og penge er jo noget, der kan prioriteres, så hvis jeg strammer mig an, så burde det da kunne lade sig gøre!

Det jeg går og drømmer om, er at få en signatur-frisure. En frisure, der er 100 % mig, som fremhæver min stil og passer til min personlighed. Jeg har fundet tre eksempler på det, jeg synes er en signatur-frisure – ikke fordi det nødvendigvis er præcis sådan en frisure, jeg vil have – men fordi håret passer så godt til deres stil og person!

US Vogue’s chefredaktør Anna Wintour med sin famøse page. Pagen, eller “the bob” som den hedder på engelsk, fylder i øvrigt 100 år i år! En klassisk frisure, der er blevet virkelig populær igen på det seneste.

DJ Leigh Lezark har kulsort, glat hår med sideskilning, hvilket giver hende et cool, lidt mystisk look.

US Elles moderedaktør Kate Lanphear har en edgy, platinblond crop.

Alle disse frisurer kræver en del mere vedligeholdelse end det, jeg har nu, og de tre ovennævnte damer har sikkert deres personlige frisør på speed dial, så de kan komme og style 24/7 – så jeg ved endnu ikke, om jeg tør tage springet ud i en high maintenance, signatur-frisure.

Har I en signatur-frisure – eller drømmer I om en? I så fald hvilken?
(Og kan I anbefale en god frisør i København?)

(billeder fra the Fashion Spot)

8 kommentarer

 • Sophie

  Jeg har den samme frisure som Anna Wintour lige nu, men jeg drømmer om at få langt hår igen. Mit pandehår skal derimod vedligeholdes ret meget! Jeg er ikke vant til at skulle vedligeholde hår da jeg altid har haft en frisure til den voksede ud og så fået en anden. Men jeg elsker mit nye (nye og nye, har haft det i 4 måneder nu…) også selvom jeg er nødt til at klippe spidserne hver anden uge…/Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ProletarSuperstar

  Jeg havde en Bob sidste år, og det var vildt flot og cool, men det passer sig så dårligt sammen med mit job 🙁 Derudover skal det jo sættes og styles og gud ved hvad, og dét passer sig heller ikke rigtig til at skulle møde kl 7 om morgenen..Så jeg er ikke meget anderledes end dig i øjeblikket ift. frisure.Af gode frisører i kbh, har jeg været meget glad for Frk Himmelblå på Vesterbro, sidegade til Istedgade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Sophie: Ja, sådan er det med pandehår, man skal lige blive vant til, at det skal trimmes mere end normalt…@ProletarSuperstar: Uha, jeg er sådan én, der heller vil ligge et kvarter længere under dynen end at stå op og style håret om morgen…Så måske en high-maitenance frisure ikke er den bedste idé…Tak for frisørtippet!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c.

  jeg ville anbefale dig zimmersonne.de er virkelig søde og dygtige og de har ret meget styr på hvad, der sker med hår. 🙂 – http://www.zimmersonne.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tippet :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil også anbefale Frk. Himmelblå, og så kan jeg da lige informere om at de har rykket adressen til Istedgade hundrede og et eller andet..De har klippet og farvet mig I al den tid jeg har boet i København, og jeg har aldrig forladt salonen skuffet én eneste gang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for anbefalingen! Det kan være, at jeg skulle tjekke den ud på et tidspunkt :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for anbefalingen! Den frisør vil jeg prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balmain på den røde løber