Bloggen omtalt på costume.dk og MSN Style

Dagens outfit: ALT for damerne LIVE-antræk – fredag

Koralfarvet tørklæde fra Custommade, sort kjole med hvid underkjole fra Vila, sorte strømpebukser fra H&M, sorte t-bar flats fra Faith
Til ALT for damerne LIVE plejer vi ansatte at bære en art uniform, så man kan genkende os i Forum. Tidligere har det været t-shirts med tryk, men i år fik vi udleveret et fikst tørklæde fra Custommade – og det var endda koralfarvet, en tørklædefarve jeg længe har sukket efter!

Resten skulle holdes med en sort underdel og en hvid eller sort top. Jeg var sprunget i min favorit sorte kjole, men i et ivrigt øjeblik for at få et godt billede, hvilket kræver at man bukker, bøjer og springer, har jeg fundet ud af, revnede min kjole!

Det er jo ikke så flatterende, så jeg måtte emergency shoppe en kjole, og jeg faldt for denne kjole fra Vila. Den består af en hvid underkjole med sådan tylagtige flæser forneden og en sort, halvgennemsigtig overkjole. Kjolerne kan sagtens bruges hver for sig, så det var noget af et kup for 150 kroner!

4 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Sikke en sød kjole, kunne da være man skulle tage på jagt i Vila.Håber dog din lille yndling kan repareres!Jeg får desværre ikke mulighed for at lægge vejen forbi Forum denne weekend, men hvor er det et lækkert tørklæde, I kommer da til at være rigtig fine :)Rigtig god arbejdslyst/fornøjelse. Håber da i hvert fald det er en sjov tjans!De bedste hilsnerMarie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Marie,Jeg er faktisk også blevet glad for kjolen fra Vila! Jeg tror dog ikke, at min revnede kjole står til at redde :(Og det var en rigtig sjov tjans at få lov til at skrive for altdfordamerne.dk!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Hey,Skønt outfit – og lækkert tørklæde. Man skal vist på jagt efter den der fine kjole. Iiih.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, kjolen er så fin! Stylenavnet er Arica Tunic X/2, hvis det hjælper! Jeg tror, at prisen på 150 kroner var et messetilbud, så den er måske en smule dyrere i forretningerne…Men det gør den jo ikke mindre fin!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen omtalt på costume.dk og MSN Style