Dårlig hårdag-vindere

Dagens outfit: Dinner and a movie


Gammel blå blazer i str. 8 år, blomstret bluse fra H&M, grå tank top nedenunder fra By Malene Birger, indigo jeans fra Vero Moda, sorte støvler fra ASOS


Efter arbejde mødtes jeg med en veninde, og vi tog ud for at spise på Lê Lê Nhà Hàng efterfulgt af en tur i Imperial, hvor vi så “Mænd Der Hader Kvinder”. Det var en superhyggelig aften, men en ret skræmmende og brutal film!

Jeg har ikke læst Stieg Larssons bøger endnu, men man kan sagtens se filmen uden at have læst bogen – så jeg kan kun anbefale jer at komme afsted!

2 kommentarer

  • Dides rablerier

    Jeg så også den film igår, jeg har dog læst bogen, og jeg blev simpelthen så positivt overrasket. En af de eneste film jeg nogensinde har set, der, selvom den ikke er 100% som bogen, alligevel ikke skuffer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Danettes

    Nice outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig hårdag-vindere