Løs på tråden

FAQ-update

Mon I alle er opmærksomme på, at jeg har en FAQ ude i højre sidebar? Den er måske for godt gemt af vejen…

Jeg sætter utroligt stor pris på de mails, jeg får med ris, ros og spørgsmål – men måske man i visse situationer kunne spare mailskrivningen og læse FAQ’en igennem? Ikke et surt opstød herfra, men en stille bøn fra en blogger, der nogen gange kommer hjem til en frygtelig masse mails, der skal besvares – for jeg vil jo gerne svare på dem alle!

I et stykke tid har jeg arbejdet på et indlæg om mit studie, men jeg kan ikke rigtig få taget mig sammen til at skrive det færdigt…Men nu når vi er ved FAQ’s, så kan I klikke derover, hvis I har nogle spørgsmål…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løs på tråden