Two birds...majet billigt!

Q&A

Søndag eftermiddag. Tøjet er vasket, arbejdet er skrevet. Så er der ikke andet end at sidde og surfe, høre musik og drikke Coca Cola Zero i litervis. Alt sammen meget tiltrængt og afslappende, men det er bare det, at jeg ikke kan slappe af!
Ikke før efter onsdag i næste uge, hvor praktikpladsen forhåbentligt er sikret! Tanker og spørgsmål flyver gennem hovedet på mig: Hvorfor vil du være journalist? Hvorfor vil du i praktik her? Har du nogle idéer til artikler? Hvem/hvad ville du putte på forsiden? Hvad er dine styrker og svagheder? Beskriv dig selv med tre ord? Hvad laver du i fritiden? Hvor ser du dig selv om 10 år? Hvilken bog læser du for tiden? Er du solist eller teamworker? Fortæl om dig selv?

Og det måske vigtigste spørgsmål: Hvad skal jeg tage på?

Alt det skal jeg kunne svare på…Det er sgu sjældent, at jeg sætter mig ned og tænker over mig selv som person, men det er jeg så tvunget til nu.

Men nu når jeg er gået hen og blevet så egocentrisk og kun kan have mig selv og spørgsmål om mig selv i hovedet, så vil jeg da lade jer læsere udnytte det.

Har du nogle spørgsmål til mig? Er der noget du har undret dig over? Eller er du bare lidt nysgerrig og vil vide, hvem hende den mærkelige blogger er? Læg en kommentar og stil dine spørgsmål. Så vil jeg besvare dem, jeg synes er relevante (ja, jeg redigerer med hård hånd her!).

Jeg prøver at give den en uge – så bare fyr løs 😀

(billede fra 6267’s aw08-show fra elle.com)

5 kommentarer

 • Anonymous

  Hey Maria. Jeg vil først og fremmest benytte lejligheden til, at rose din blog. Den ER altså bare for super! (: Men mit spørgsmål var mht. skokøb på ASOS. Har prøvet at købe stiletter derfra to gange, begge gange forkert str., så blev nødt til at sende retur. Nu har jeg så fået øje på nogle flade gladiator-lignende sandaler, og bruger normalt 38. Hvilken str. ville du anbefale mig at købe derfra? 5 eller 6?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey Maria. Jeg vil først og fremmest benytte lejligheden til, at rose din blog. Den ER altså bare for super! (: Men mit spørgsmål var mht. skokøb på ASOS. Har prøvet at købe stiletter derfra to gange, begge gange forkert str., så blev nødt til at sende retur. Nu har jeg så fået øje på nogle flade gladiator-lignende sandaler, og bruger normalt 38. Hvilken str. ville du anbefale mig at købe derfra? 5 eller 6?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Tak for de søde ord :)Med hensyn til størrelse, så er det jo altid tricky…Ifølge størrelses-guiden på ASOS skal du bruge en str. 5. Mere kan jeg desværre ikke sige, og det er jo ikke engang en garanti for at de passer.De stilletter du købte, var de en str. 5 eller 6? Og var de for store eller små? Måske kan jeg snævre det lidt mere ind, hvis jeg har svarene på de spørgsmål ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hehe, det var så ganske lidt. Jamen jo, det er nemlig dét jeg ved. (: Det er supersvært at købe sko, når man ikke kan prøve dem. Men altså første gang eg købte stiletter, købte jeg str. 5, og de var en anelse for små. Det er vist ved at være et par år siden. Og her sidste gang jeg købte, hvilket var ved juletid, var det str. 6 – og den var bare way too big! Så skull måske bare tage chancen, og snupp en str 5. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg tror du skal gå efter en str. 5. Når det er flade sko, så er det bedre at tage dem i de mindre størrelser, det er i hvert fald min erfaring :)Ellers kan du jo altid sende dem tilbage!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two birds...majet billigt!